KARAMAN'DA KÖK HÜCRE AİLE PROJESİ SEMİNERİ YAPILDI

TAKİP ET

Karaman Kardelen Derneği tarafından projelendirilen Kök Hücre Aile Projesi seminerlerinin dördüncüsü gerçekleştirildi.

Karaman Kardelen Derneği tarafından projelendirilen Kök Hücre Aile Projesi’nin dördüncüsü Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen seminere çok sayıda davetli katıldı. Kök Hücre Aile Projesi seminerinde; Karaman Kardelen Derneği Başkanı ve NLP Uzmanı Zeliyha Akcan, KMÜ Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Başkonak, KMÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayır, Karaman Barosu Avukatı Ayşe Özyurt, Sosyolog Meral Çelebi ve KMÜ İslami İlimler Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Duran Ali Yıldırım tarafından eğitimler verildi.

Ayrıca Kök Hücre Aile Projesi seminerinde; aile için ve evlilik öncesi eğitimin önemi, evlilikte dinimizin rolü ve kutsal aile bağları, vefa-sadakat-sevgi-sabır-merhamet-adalet ve sorumluluk, aile içi iletişim, evlilikte rol dağılımı ve uyum süreci, evlilikte şiddet ve nedenleri (Öfke kontrolü, moral ve motivasyon eğitimi), evlilikte ortak kültürü oluşturup dengeyi sağlamak, aile hukuku, çocuk istismarı ve evlilikte aile hukuku konularına değinildi.

Seminer sonunda Karaman Kardelen Derneği Başkanı Zeliyha Akcan, Karaman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’e katkılarından dolayı teşekkür etti.