Karaman'da işsiz kalmayacak

TAKİP ET

Vali Fahri Meral, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliği 2019 çağrısı doğrultusunda ilimizin önde gelen sanayici ve iş insanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İstihdam Seferberliği 2019 çağrısı kapsamında; Vali Fahri Meral, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kenan Ateş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş’ın yer aldığı heyet ile birlikte Biskot Bisküvi, Bifa Bisküvi, Modern Bisküvi, Anı Bisküvi, Şimşek Bisküvi ve Duru Bulgur firmalarını ziyaret etti.

Ziyaret ettiği firmaların yönetim kurulu başkanlarıyla bire bir görüş alışverişinde bulunan Vali Fahri Meral ile beraberindeki heyet, işsizliği asgariye indirmek ve insanlarımıza yeni iş imkânları sağlayabilmek için sanayici ve iş insanlarından destek istedi.

İlgili kurum müdürlerinin de katıldığı ziyaretlerde, mevcut kaynakların kullanılmasının yanı sıra ortaya konulacak çözüm önerileri ile birlikte işsizlik sorununu çözebilmek için alınması gereken tedbirler ve istihdamı arttıracak çalışmalar değerlendirildi. 

Ziyaret edilen ilimizin önde gelen sanayici ve iş insanları, istihdam seferberliği kapsamında işsizlik sorunun önüne geçilmesi ve iş imkânlarının arttırılmasına yönelik gereken desteği vereceklerini ifade ettiler.