Karaman'da iki günde 8 hemşehrimiz hayatını kaybetti

TAKİP ET

Karaman'da iki günde 8 hemşehrimiz vefat etti.

16/11/2020

1/Aslen Manyan Köyünden Olup Gevher Hatun Mah İkamet Etmekte Olan (Bekir Erdoğan 27)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Cerit Köyünden Olup Mümine Hatun Mah İkamet Etmekte Olan (Nuran Pınar 52)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Kızılyaka Köyünden Olup Çeltek Mah İkamet Etmekte Olan (Fadime Eren 62)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Çiğdemli Köyünden Olup Ahmet Yesevi Mah İkamet Etmekte Olan (Selver Öner 60)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

15/11/2020

1/Aslen Karamanlı Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan (Sıdıka Şekerçi̇ 72) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Salur Köyünden Olup Kirişçi Mah İkamet Etmekte Olan (Selman Günaydın 50) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Karamanlı Olup Ziya Gökalp Mah İkamet Etmekte Olan (Nazmi Kaymak 67) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Narlıdere Köyünden Olup Alacasuluk Mah İkamet Etmekte Olan (Hasan Keskin 76)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak Merhumeye ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.