Karaman'da Huzur operasyonları sürüyor

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehrin huzurunu sağlamak amacıyla yürütülen planlı ve programlı operasyonlar hız kesmeden sürüyor.

Asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar haftalık olarak Emniyet Müdürlüğü’nce kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor.

30 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında 8 bin 69 kişinin sorgusu yapılırken bunlardan çeşitli suçlardan aranan 19’u yakalandı. 14 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Trafik denetimlerinde ise 48 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 23’üne alkollü araç kullanmaktan, 15’ine ise kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan para cezası verildi. 92 araç trafikten men edildi 23 sürücünün ise belgesine el konuldu.

Denetimler esnasında ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tüfek, 21 adet kesici/delici alet, 51 gram uyuşturucu madde, 42 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.









Asayiş narkotik trafik Emniyet Müdürlüğü huzur uyuşturucu denetim