Karaman'da Her Sınıfın Bir Şehidi Oldu

TAKİP ET

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimizin isimlerinin unutulmaması için Karaman'da başlatılan çalışmalar kapsamında artık okullarda her sınıfın bir şehidi olacak.

Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesinde sınıflar ve kullanılan tüm alanlara şehitlerimizin isimleri verildi. Aynı şekilde Karaman Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu’nda da sınıf kapıları şehitlerimizin resimleri ve isimleriyle renklendirildi.

Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Okulumuzdaki sınıflarımız ve tüm kullanılan alanları aziz şehitlerimizin isimlerini vererek taçlandırdık. Yapılan çalışmaları hazırlayıp ve gerekli tüm gayreti gösteren 12. sınıf öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz” dendi.

Öğrenciler tarafından hayata geçirilen proje ile birlikte her sınıfın girişine şehitlerin isimleri verilirken, şehitlerin isimlerinin yanı sıra fotoğraflarının ve doğum ve şehadet tarihlerinin yer aldığı çerçeveler de yine öğrenciler tarafından sınıfların girişine asıldı.

Şehitlerimizin isimlerinin unutulmaması adına başlatılan bu kampanyanın Karaman’da tüm okullarda hayata geçirilmesi planlanıyor.







şehit Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesi Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu sınıflar şehit isimleri