Karaman'da Futbol Sahalarında Çalışmalar Devam Ediyor

TAKİP ET

Karaman'da Yunuskent Futbol Sahası'nda yenileme ve Organize Sanayi Bölgesindeki sentetik futbol sahası yapım çalışmaları devam ediyor.

Yaklaşık 8 yıl önce sentetik çim yüzeye kavuşan ve birçok amatör spor müsabakası ile antrenmanlara ev sahipliği yapan Yunuskent Futbol Sahası’nda sentetik çim yüzeyi yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2020-2021 yılı bakım onarım çalışmaları kapsamında Yunuskent Futbol Sahası'nda yenileme çalışmaları yüklenici firma tarafından devam ediyor.

Yapılan işler kapsamında Yunuskent Futbol Sahası’nda yer alan mevcut sentetik zemin kaldırılarak sentetik çim yüzey tamamen yenilendi. 

Yunuskent Futbol Sahası’nda onarım işlerinin tamamlanmasının ardından Amatör Lig, alt kategorilerde müsabakalar ve antrenmanlar tekrar yapılabilecek.

İlimizde Organize Sanayi Bölgesinde 15 bin metrekare arazi üzerine yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahasında çalışmalar devam ediyor.

Karaman’da amatör futbol takımlarını antrenman ve müsabaka sahası ihtiyacını da karşılayacak olan bu önemli yatırım, 15 bin metrekare arazi üzerinde, 250 kişilik seyirci kapasiteli ve soyunma odalarından oluşan bir kompleks şeklinde hizmet verecek.









karaman karaman haber futbol sahası