Karaman'da en çok kan bağışlayanlara ödül

TAKİP ET

Karaman'da Dünya Kan Bağışı Günü etkinlikleri kapsamında en fazla kan bağışında bulunan gönüllüler ödüllendirildi.

Türk Kızılay Karaman şubesi, 14 Haziran "Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü"  çerçevesinde kan bağışlayarak hayat kurtaran vatandaşları madalya ile onurlandırdı.

Karaman'da ödül ve madalya törenine kan bağışında bulunanların yanı sıra İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun Türk Kızılay Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent, Kızılay Şube Başkanı Adem Küçükyarma, Türk Kızılay yönetim Kurulu üyeleri,  Belediye meclis üyeleri, bağışçılar ve aileleri katıldı.

45 kez kan bağışında bulunan bağışçılara plaket, 35 kez kan bağışında bulunan bağışçılara altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan bağışçılara gümüş madalya ve 10 kez kan bağışında bulunan bağışçılara ise bronz madalyaları takdim edildi.  

Türk Kızılay Derneği Karaman Şube Başkanlığına bağlı Genç Kızılay KMÜ ailesi olarak topluluğumuz üyesi Yusuf Kahveci Türk Kızılay derneğine yapmış olduğu 45. bağışı ve sergilediği örnek davranışlarıyla en genç bağışçılardan biri oldu. 

Plaketini Karaman il sağlık müdürü ve aynı zamanda Karaman Türk Kızılay Derneği yönetim kurulu üyesi Adnan Kurşun'dan aldı.