Karaman'da çöp toplama etkinliği yapılacak

TAKİP ET

Karaman Belediyesi ve çevre gönüllüleri çöp toplama etkinliği düzenliyor.

15 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde ‘’Daha Temiz Bir Karaman İçin’’ Karaman Belediyesi ve çevre gönüllüleri çöp toplama etkinliği düzenliyor. Etkinlikle ilgili çevre gönüllülerinden yapılan açıklamada, "Tüm doğa severleri ve çevre gönüllülerini etkinliğimize bekliyoruz. Sen ben hepimiz temiz bir Karaman için sokağa çıkıyoruz. 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü'nde Tüm Karaman ilinde temizlik seferberliği için Belediye ve çevre gönüllüleri ile birlikte ‘’Yerden çöp alan bir daha yere çöp atmaz mantığıyla’’ Gelin çöp toplayarak hep birlikte bir farkındalık oluşturalım. ‘’Haydi Karaman temizlik günü sokaklara çıkalım’’ Bu milli temizlik çağrısıdır. Haydi gönüllüler bir araya toplanarak harekete geçelim. Karaman'ı mis gibi tertemiz yapalım." denildi. 

Buluşma Tarihi: 15 Eylül 2019 Pazar Günü

Buluşma Saati: 10.00

Buluşma Noktası: Yeni Mahalle, Yeşil Cami önünden başlanılacak ve Zeytin Dalı Bulvarı (Mut Caddesi) üzerinden Kemal Kaynaş Stadyumu önünde son bulacak.

NOT: Çöp Toplamak için gerekli malzemeleri Karaman Belediyesi : Çöp torbası/ çöp eldiveni temin edecek. Rahat bir kıyafet rahat bir ayakkabı giyinin. Çevre bilinci; Çevre bize atalarımızdan miras değil, korunması ve gelecek nesillere aktarılması gereken bir emanettir.