Karaman'da cinayet: 1 ölü!

TAKİP ET

Karaman'da araç içinde kavga eden şahıslardan bir tanesi bıçakla öldürüldü.

Karaman'da bir kişi, otomobilde arkadaşının boğazını keserek öldürdü. 

Olay, Rauf Denktaş Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Hasan Topuzoğlu (24), arkadaşları Mustafa Nizam M. (24) ve Sefa A. (23) ile birlikte 42 N 2242 plakalı otomobille şehir merkezinde gezmeye başladı.

Bir süre sonra araç içerisinde Mustafa Nizam M. ile Topuzoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın araç içerisinde kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Nizam M., arkadaşı Topuzoğlu’nun bıçakla boğazını kesti.

Bu sırada polis ekipleri şüphelendikleri aracı durdurmak istediği sırada sürücü Sefa A. Fenari Mahallesi Molla Fenari Caddesinde aracı terk ederek kaçtı.

Direksiyona geçen Mustafa Nizam M., araçla birlikte Rauf Denktaş Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerinin önüne geldi.

Polis ekipleri burada şahsı gözaltına alırken, sağlık ekibi istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Hasan Topuzoğlu’nun öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Topuzoğlu'nun cesedi otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

TOPUZOĞULLARI TURİZM’DEN AÇIKLAMADA

Topuzoğulları Turizm’den yapılan açıklamada, “20 Kasım 2019 tarihinde akşam saatlerinde Karaman’da gerçekleşen üzücü olayda Topuzoğulları Turizm’in Sahibi olan Hasan Topuz ve çalışanlarının bu olayla ilgisi yoktur. Bu olaydan dolayı şirketimiz üzüntü içerisinde olup olaya karışan her iki tarafa geçmiş olsun der merhumun ailesine başsağlığı dileriz” denildi.