Karaman'da bugün 9 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (03.09.2021) 9 hemşehrimiz hayatını kaybetti

1/Aslen Kozlubucak Köyünden Olup Sakabaşı Mah. İkamet Etmekte Olan (Adnan Koçak 66) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Siyahser Mezarlığından Kaldırılacaktır.

2/Aslen  Karaman'lı Olup Zembilli Mah İkamet Etmekte Olan (Şaban Topbaş 79) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Bozkır'lı Olup Larende Mah İkamet Etmekte Olan (Hacer Onar 78) Vefat Etmiştir. CENAZESİ Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Karaman'lı Olup Hacıcelal Mah. İkamet Etmekte Olan (Nurhan Aysanoğlu 51) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

5/Aslen Mut'lu Olup Mehmet Bey Mah. İkamet Etmekte Olan (Emine Kahveci 55) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Siyahser Mezarlığından Kaldırılacaktır. 

6/Aslen Ayrancı'lı Olup Zembilli Mah. İkamet Etmekte Olan (Hidayet Önemli 86) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

7/Aslen Karaman'lı Olup Hacıcelal Mah. İkamet Etmekte Olan (Ahmet Uysal 88) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

8/ Aslen Sudurağı Kasabası'ndan Olup Kazımkarabekir Mah. İKAmet Etmekte Olan (Şefika Perçin 77) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

9/Aslen Karaman'lı Olup Zembilli Mah. İkamet Etmekte Olan (Fatma Tekinyer 84) Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman'da Uyanış Gazetesi Merhumelere ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Ve Sabırlar DileriZ.