Karaman'da bugün 9 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (29/11/2020) 9 hemşehrimiz hayatını kaybetti

1/Aslen Mesudiye Köyünden Olup Pirireis Mah İkamet Etmekte Olan (Talat Kaya 71)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Karamanlı Olup Hacı Celal Mah İkamet Etmekte Olan (Nuri Pınar 51)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Yeşildere Köyünden Olup Zembilli Ali Efendi Mah İkamet Etmekte Olan (Mucip Uysal 60) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Yeşildere Köyünden Olup Zembilli Ali Efendi Mah İkamet Etmekte Olan (Rahime Kepir 72) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

5/Aslen Seyithasan Köyünden Olup Hürriyet Mah İkamet Etmekte Olan (Durmuş Kara 72) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

6/Aslen Kılbasanlı Olup Piries Mah İkamet Etmekte Olan  (Ali Örgü 84) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

7/Aslen Pınarbaşı Köyünden Olup Sümer Mah İkamet Etmekte Olan (Atike Baloğlu 90) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

8/Aslen Eğilmez Köyünden Olup Ziya Gökalp Mah İkamet Etmekte Olan (Fahrettin Kurt 93) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

9/Aslen Karamanlı Olup Sakabaşı  Mah İkamet Etmekte Olan (Lütfiye Kaya 90) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Siyaser Mezarlığından Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak Merhumelere ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Ve Sabırlar Dileriz.