Karaman'da bugün 8 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (15.12.2022) 8 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

1/Aslen Karaman'lı Olup Rauf Denktaş Mah İkamet Etmekte Olan (Münüre Ayyıldız 80) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
2/Aslen Kurtderesi Köyünden Olup Mehmet Bey Mah İkamet Etmekte Olan (Menşure Oğraş 84) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
3/Aslen Karaman'lı Olup Mansur Dede Mah İkamet Etmekte Olan (Nadide İnekcioğlu 84) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
4/Aslen Karaman'lı Olup Koçak Dede Mah İkamet Etmekte Olan ( Ali Dinler 55) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Siyaser Mezarlığından Kaldırılacaktır.
5/Aslen Hadim'li Olup İmaret Mah İkamet Etmekte Olan ( Hidayet Üzüm 71) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
6/Aslen Yeşildere'li Olup Gevher Hatun Mah İkamet Etmekte Olan (Şerife Bülbül 87) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
7/Aslen Yeşildere'li Olup Mahmudiye Mah İkamet Etmekte Olan ( Zohra Kılıçarslan 90) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazina Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
8/Aslen Yeşildere'li Olup Mersin'de İkamet Etmekte Olan (Ünal Güney 67) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazina Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
Karaman'da Uyanış Gazetesi olarak merhumelere ve merhumlara Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.