Karaman'da bugün 7 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (18 Haziran Cumartesi) 7 hemşehrimiz hayatını kaybetti.
1/Aslen Çakırbağ Köyünden Olup Şeyh Şamil Mah İkamet Etmekte Olan (Mehmet Kutay Günçavdı 17) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
2/Aslen Bayır Köyünden Olup Ankara'da İkamet Etmekte Olan (Mehmet Keleş 16) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
3/Aslen Bayır Köyünden Olup Fatih Mah İkamet Etmekte Olan (Ömer Şimşek 85) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
4/Aslen Kılbasan'lı Olup Hacı Celal Mah İkamet Etmekte Olan (Perihan Kayalık 89)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
5/Aslen Taşkale'li Olup Bahçeli Evler Mah İkamet Etmekte Olan (Rahime Oğuzcan 73)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
6/Aslen İhsaniye Köyünden Olup Mümine Hatun Mah İkamet Etmekte Olan  (Yaşar Eğilmez 62) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Kazalpa (Çeltek) Mezarlığından Kaldırılacaktır.
7/Aslen Karaman'lı Olup Siyaser Mah İkamet Etmekte Olan (Nihayet Şanver 82) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Siyaser Mezarlığından Kaldırılacaktır.
Karaman’da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumelere Ve Merhumlara Allah'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Ve Sabırlar Dileriz.