Karaman'da bugün 7 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (20/11/2020) 7 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

20/11/2020 

1/Aslen Boyalı Köyünden Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan (Yıldız Yıldırım 41) Vefat Etmiştir Cenazesi Saat:11.00’de Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Yuvatepe Köyünden Olup Tapduk Emre Mah İkamet Etmekte Olan (Abdullah Kocaoğlu 76) Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Aybastı Köyünden Olup Aybastı Köyünde İkamet Etmekte Olan (Mustafa Çınar 90)Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Kemran Köyünden Olup Abbas Mah İkamet Etmekte Olan (Havva Ülker 67) Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

5/Aslen Göndere Köyünden Olup İmaret Mah İkamet Etmekte Olan (Yonis Çoştu 64)Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

6/Aslen Karamanlı Olup Çeltek Mah İkamet Etmekte Olan (Zehra Akbaş 1) Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

7/Aslen Akçaşehir’li Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan (Serkan Atçeken 40) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak Merhumeye ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.