Karaman'da bugün 7 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (17.11.2020) 7 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

17/11/2020 

1/Aslen Güldere Köyünden Olup Yeni Mah İkamet Etmekte Olan (Emine Aksoy 72) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Yukarı Akın Köyünden Olup Yunus Kent Mah İkamet Etmekte Olan (Hüseyin Sarı 85) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Taşkale Köyünden Olup Pirireis Mah İkamet Etmekte Olan (Hüseyin Yıldızbaş 88) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Ermenek’li Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mah İkamet Etmekte Olan (Şerife Dündar 70) Vefat Etmiştir Cenazesi Saat:11.30’da  Musalladan Kaldırılacaktır.

5/Aslen Karaman’lı Olup Külhan Mah İkamet Etmekte Olan (Esat Kalenderoğlu 68)Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

6/Aslen Afganistan’lı Olup Karamanda İkamet Etmekte Olan (Abdul Awal Ramazan 24) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

7/Aslen Karaman’lı Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan (Ebu Bekir Sıddık Topçu 57)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak Merhumeye ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.