Karaman'da bugün 7 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (09.10.2020) 7 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

1/Aslen Mut’lu Olup Mehmet Akif Ersoy Mah İkamet Etmekte Olan Cafer Yıldırım (66) Vefat Etmiştir.  Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Mut'lu Olup Siyahser Mah İkamet Etmekte Olan Mehmet Yıldırım (91) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Karaman'lı Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan Hayriye Günok (57) Vefat Etmiştir Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

4/Aslen Karaman'lı Olup Hisar Mah İkamet Etmekte Olan Cennet Dural (61) Vefat Etmiştir. Cenazesi Saat 11:00'de Çeltek (Kazalpa) Mezarlığından Kaldırılacaktır. 

5/Aslen Mut'lu Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mah İkamet Etmekte Olan Rukiye Bayram (48) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

6/Aslen Yeşildere Köyünden Olup Mansurdede Mah. İkamet Etmekte Olan Neriman Yiğit (91) Vefat Etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

7/Aslen Karaman'lı Olup Ahmet Yesevi Mah. İkamet Etmekte Olan Mustafa Eryiğit Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mütakiben Yeşil Camiden Kaldırılacaktır.

Karaman'da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumlara ve Merhumelere Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.