Karaman'da bugün 6 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (04/01/2024) 6 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

1/Aslen Süleyman Hacı Köyünden Olup Hamidiye Mah. İkamet Etmekte Olan (Nesibe Sevindik 89) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
2/Aslen Masara Köyünden Olup Hürriyet Mah. İkamet Etmekte Olan ( Firdevs Ceylan 58) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
3/Aslen Mut'lu Olup Gevher Hatun Mah. İkamet Etmekte Olan (Hacı Bayram İmren 91) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
4/Aslen Yozgat'lı Olup Huzur Evinde İkamet Etmekte Olan (Abdullah Oylum 78) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
5/Aslen Bucakışla Köyünden Olup Hacı Celal Mah. İkamet Etmekte Olan (Fatma Özoğul 77) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
6/Aslen Karaman'lı Olup Ahmet Yesevi Mah. İkamet Etmekte Olan (Latif Karataş 79) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.
Karaman’da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumelere ve Merhumlara Allah'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.

Karaman vefat edenler