Karaman'da bugün 6 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman’da bugün (21/10/2020) 6 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

1/Aslen Karamanlı Olup Yurt Dışında İkamet Etmekte Olan Saadet Ceran (81) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Karamanlı Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan Osman Kozan (73) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

3/Aslen Afganistan’lı Olup Karamanoğlu Mehmetbey Mah İkamet Etmekte Olan Muhammed Yakubi (66) Vefat Etmiştir Cenazesi Saat:11.00’de Musalladan Kaldırılacaktır.

4/Aslen Silifke’li Olup Bahçeli Evler Mah İkamet Etmekte Olan Ayşe Gültekin (96) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutabiben Musalladan Kaldırılacaktır.

5/Aslen Gülkaya Köyünden Olup Hürriyet Mah İkamet Etmekte Olan Hidayet Özarslan (55) Vefat Etmiştir Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

6/Aslen Mut’lu Olup Beyazkent Mah İkamet Etmekte Olan Özkan Bilgiç (61) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumelere ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.