Karaman'da bugün 6 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman’da bugün (13.10.202) 6 hemşehrimiz hayatını kaybetti.

1/Aslen Yeşildere Köyünden Olup Cedit Mah İkamet Etmekte Olan Kamile Acaruygun (90) Vefat Etmiştir.  Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

2/Aslen Karacaören Köyünden Olup Sümer Mah İkamet Etmekte Olan Ayşe Göktekin (79) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle  Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

3/Aslen Aşağı Akın Köyünden Olup Tahsin Ünal Mah. İkamet Etmekte Olan Fatma Göktekin (87) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle  Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

4/Aslen Karaman'lı Olup Rauf Denktaş  Mah İkamet Etmekte Olan  Mustafa Tunçtürk (71) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

5/Aslen Değermenbaşı Köyünden Olup Alişahane Mah İkamet Etmekte Olan Hasan Sümbül (70) Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Siyaser Mezarlığından Kaldırılacaktır.

6/Aslen Taşkale Köyünden Olup Ereğlide İkamet Etmekte Olan Ahmet Gökbudak (81)Vefat Etmiştir Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman’da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumelere Ve Merhumlara Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Ve Sabırlar Dileriz.