Karaman'da bugün 6 hemşehrimiz hayatını kaybetti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (12.09.2020) 6 hemşehrimiz vefat etti.

Aslen Kazımkarabekir İlçesinden Olup Kirişçi Mah. İkamet Etmekte Olan Makbul Mahmut Tosuncu (81) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

Aslen Çiğdemli Köyünden Olup Beyazkent Mah. İkamet Etmekte Olan İbrahim Demirkılınç (70) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Musalladan Kaldırılacaktır.  

Aslen Çukur Köyünden Olup Hisar Mah İkamet Etmekte Olan Hatice Ağır (75) Vefat Etmiştir. CENAZESİ Saat 14.30’da Musalladan Kaldırılacaktır. 

Aslen Karaman'lı Olup Cedit Mah. İkamet Etmekte Olan Leyla Çetin (79) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır.  

Aslen Uzunkuyu Köyünden Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mah. İkamet Etmekte Olan Memduh Göktaş (72) Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

Aslen Karaman'lı Olup Larende Mah. İkamet Etmekte Olan Rukiye İlcan (42) Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

Karaman'da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumlara ve Merhumelere Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Ve Sabırlar Dileriz.