Karaman'da bugün (20.09.2020) 6 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da bugün (20.09.2020) 6 hemşehrimiz hayatını kaybetti. 

1/Aslen Karaman'lı Olup Kazımkarabekir Mah. İkamet Etmekte Olan Ayşe Büyükabacı (73) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

2/Aslen Çatak Köyünden Olup Gazidükkan Mah. İkamet Etmekte Olan Mehmet Ölmez (81) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır 

3/Aslen Alanya'lı Olup Çeltek Mah. İkamet Etmekte Olan Emine Kaplan (88) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Çeltek (Kazalpa) Mezarlığından Kaldırılacaktır. 

4/Aslen Yeşildere Köyünden Olup Abbas Mah. İkamet Etmekte Olan  Hamide Ercan (76) Vefat Etmiştir. Cenazesi Saat 15:00'de Musalladan Kaldırılacaktır. 

5/Aslen Ada Köyünden Olup Gazidükkan Mah İkamet Etmekte Olan  Fatma Arıcı (76) Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

6/Aslen Yazılı Köyünden Olup Alişahane Mah. İkamet Etmekte Olan Recep Özkan (72) Vefat Etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Musalladan Kaldırılacaktır. 

Karaman'da Uyanış Gazetesi Olarak Merhumlara ve Merhumelere Allah’tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.