KARAMAN'DA AKADEMİK KADROLAR YÜKSELİYOR..

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, gazetemizi ziyaret etti.

REKTÖR AKGÜL GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
KARAMAN’DA AKADEMİK KADROLAR YÜKSELİYOR

    Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, gazetemizi ziyaret etti.
    Öğleden sonra yapılan ziyarette Rektör Akgül’ü karşılayan Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Cicibıyık, Rektör Aklgül’e bu nezaketinden dolayı teşekkür etti. 
    Gazetemiz Yazarı Osman Nuri Koçak’ın da bulunduğu ziyarette, üniversitelerin yüksek öğretim, AR-GE ve uygulama alt yapı ve imkanları, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle kuruldukları bölgeye bir sinerji getirdiğine vurgu yapan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, eğitim alanında da Karaman’ın son yıllarda büyük yatırımlar aldığına dikkat çekti.
    AKADEMİK KADROLAR
    Üniversitelerin, Akademik Kadrolara sürekli ihtiyaç duyduğunu da dile getiren Rektör Akgül, bu anlamda Karaman’da da akademik kadroların 130’dan 210’a yükseldiğini sözlerine ekledi.
    Karaman’da son yıllarda artan ve açılan fakülte binaları ve yerleşkesi ile Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin hazır bölümlerin yanı sıra yeni bölümlerle de eğitim alanında ihtiyacı hissedilen akademik yapının olmazsa olmaz örneğine de dikkat çeken Rektör Akgül;
    “Karaman, kalkınan büyüyen ve gelişime açık olan bir şehir. Bu anlamda medya kuruluşları da eğitim, kalkınma ve üretim ile teknolojik gelişime kamuoyunu çalışmaları ile ortak bir sinerji katıyor. Bunun için de çalışmalarınızla sizlere teşekkür eder, başlarılar dileriz.”dedi.
    Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Cicibıyık’da İlimizde üniversitemizin son yıllarda yükselen bir trendi yakaladığına işaret ederek her koldaki eğitim çalışmalarını desteklediklerini dile getirdi. Cicibıyık, son olarak Rektör Akgül’e bu nezaket ziyaretinden dolayı da teşekkür etti.