Karaman'da 2. İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı Düzenlenecek

TAKİP ET

TOBB Karaman Genç Girişimciler Kurulu, KMÜ Genç Girişimciler Topluluğu, KMÜ Yeniler topluluğu iş birliği ile 15-16 Nisan 2020’de Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde “2. İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı” düzenlenecek.

TOBB Karaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emre Öztoprak, yaptığı açıklamada, Fuar içerisinde gençlerle buluşmak, CV toplamak ve gençlere kariyer tavsiyeleri vermek için fuarda istediğiniz günlerde sizden stant açmanızı talep ediyoruz. (Stant ücreti yoktur) Fuarda fiziki altyapı; stant çadırı, masa, sandalye ve diğer ihtiyaçlarınız üniversitemiz ve diğer sponsorlarımız tarafından karşılanacaktır. Fuarda sizin standınız ile ilgilenmek üzere bir arkadaşımız görevlendirilecektir. Açık sahne Şirketinizden bir uzman tarafından isteğinize bağlı olarak açık sahnede konferans tarzı 15-60 dakikalık bir sunum yapma imkanınız vardır.

Açık sahne de daha önce belirleyeceğimiz saatte yapacağınız sunum için ihtiyacınız olan tüm fiziki altyapı(yaka mikrofonu vb.) görevli arkadaşlarımız tarafından ivedilikle temin edilecektir.

Fuarımız gün geçtikçe artan nitelikli eleman ihtiyacı, girişimci kültürün ülkemizde yaygınlaştırılması, iş hayatında gençleri nelerin beklediği ve şehrimizde okuyan gençlerimizin kariyer planlarını doğru ve iyi planlamak adına Karaman’ımızın değerli şirketleri ve markalarını gençlerle buluşturmayı amaçlamaktadır. Bu fuarda sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır” dedi.