KARAMAN BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULU İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

TAKİP ET

Karaman Beşiktaş Futbol okulumuz ilk antrenmanını okulun baş antrenörü Ramazan Delen ve antrenör Yunus Tunç ile gerçekleştirdi.  Konuya ilişkin açıklama yapan Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevken Varol, “Velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği antrenman, tanışma ve gruplara ayrılma antrenmanı olarak yapıldı. Çocuklarımızın heyecanı gözlerinden okunurken, bizler de onlar kadar heyecan yaşadık.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın spor yapmaları, sosyal faaliyette bulunarak toplum için yararlı bireyler olmaları bizler için birincil önceliktir. Önce iyi insan yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz, elbette ki çocuklarımızın yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaları için de bir fırsattır. Evlere kapanan, Dünyası telefon, bilgisayar ve internet olmaya başlayan bir nesil için bu tip okullar çok önemlidir. Okulumuz sadece yaz aylarında değil yılın 12 ayı hizmet edecektir, bu sebeple kayıtlarımız devam etmektedir.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği olarak yeni projeler üzerinde de çalışmaktayız, Karamanımıza ve Beşiktaş camiamıza hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir” dedi.