Karaman Beşiktaş Futbol Okulu 2. Oldu

TAKİP ET

02.11.2019 Cumartesi günü Adana'da düzenlenen Beşiktaş Spor Okulları 2019-2020 sezonu Geleceğin Kartalları 3.Bölgesel Futbol turnuvasına Adana, Mersin, Adıyaman, Gaziantep, Kayseri ve Karaman Beşiktaş futbol okulları katıldı. 

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “2 günlük kamp süresi boyunca öğrencilerimiz Adana şehrini gezip farklı kültürleri tanıma fırsatı buldular. Ailelerinden ayrı kendi takım arkadaşlarıyla aynı odayı, aynı sofrayı paylaşan çocuklarımız takımdaşlık, toplum içerisinde davranış, birey olma ve disiplin vs. konularda kendilerini oldukça geliştirmiş oldular. 

Turnuvaya 15 sporcumuzla katılan Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak Adana ve Adıyaman futbol okullarımızın bulunduğu A grubunu iki maçı kazanarak 6 puanla lider tamamlayıp finale çıktık. Finalde Mersin Beşiktaş Futbol Okuluna kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladık.  Takımımız bu başarıyı yakın zamanda vatani görevini yapmak üzere aramızdan ayrılan Yunus Tunç hocamıza tüm öğrencilerimiz armağan ettiler. 

Bütün takımımız Beşiktaş Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, Denetleme Sorumlumuz Onur Kerpiçci ve Beşiktaş Alt Yapı Scout hocamız Ali Çebi tarafından Antalya Kış Kampına davet edildiler. 4 sporcumuz da İstanbul da yapılacak olan Beşiktaş alt yapı seçmelerine katılmak için seçildiler. 

Gerek Beşiktaş hocalarımızın gerekse diğer futbol okulları hocalarımızın takdirini kazanan takımımız turnuvada adından oldukça söz ettirdi. 

1 yıl gibi bir sürede öğrencilerimizin gelişimleri bizi sürekli takip eden Ali Çebi hocamızı memnun etti, bütün yönetici ve teknik heyetimize teşekkürlerini iletti. Bizlerde çocuklarımızın hem sportif hem ahlaki olarak gelişimleri için büyük fedakarlık göstererek emek veren Teknik Direktörümüz Ramazan Delen, antrenörlerimiz Yunus Tunç, Abdullah Yücer ve Enes Varlı hocalarımıza, ayrıca bizlere her koşulda maddi, manevi olarak destek veren, güvenen çocuklarını emanet eden bütün velilerimize de teşekkür ediyoruz. 

Beşiktaş alt yapımıza hizmet etmeye, Şeref'iyle oynayıp hakkıyla kazanan sporcular yetiştirmeye, çok çalışmaya devam edeceğiz.”