Karaman Belediyespor Yönetimi: 2. Devreye daha aktif bir şekilde gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

TAKİP ET

Türkiye 3. Futbol liginin ilk yarısını hafta sonu oynadığı Kelkitspor maçıyla tamamlayan temsilcimiz Karaman Belediyespor yönetimi, ligin 2. Devresine daha aktif bir şekilde gireceklerinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini hatırlattı.

Karaman Belediyespor Futbol Kulübü Yönetiminden yapılan açıklamada, “Dar bütçe ve kısıtlı imkanlara rağmen başta Salih Eken hocamızın ve değerli yardımcı hocalarımızın gençlere verdiği kıymet ve bu genç futbolcularımızın takıma katkısı ile 3. Lig'in en genç ve en mütevazi bütçeli takımını oluşturup ligin ilk yarısını 21 puan ile Play-Off'un 7 puan gerisinde güzel bir yerde tamamlayan Karaman Belediyespor Kulübümüzün kıymetli Hocalarına, değerli futbolcularına ve özverili çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz.  Ligin 2. Devresine daha aktif bir Karaman Belediyespor olarak gireceğimize kimsenin kuşkusu olmasın. Yeter ki bu şehir birlik beraberlik çatısının altından ayrılmasın. Bu kulüp hepimizin kulübü, bu kulüp Karaman’ın, Karaman’lının kulübüdür” dendi.
Karaman Belediyespor Yönetimi bir teşekkür de taraftarlarına ederek, “Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan; "İster yağmur olsun, ister fırtına, isterse kar. Sana kavuşmaktan başka mutluluk mu var, arma uğruna adınmış hayatlar, seni hiç yalnız bırakır mı sonsuza kadar." düsturuyla hareket eden vefakar ve cefakar "KARAMANOĞULLARI" taraftar grubumuza teşekkürü bir borç biliyoruz” dediler.