Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Eken; "Genç, yetenekli ve hedefi olan bir takım oluşturuyoruz"

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon sıkıntılı bir süreçten geçen ve son maçlardaki alınan başarılı sonuçlarla 3. Ligde kalmayı başaran Karaman Belediyespor tüm imkansızlıklara rağmen yaklaşık 20 gün sonra başlayacak olan yeni sezon için hazırlıklar sürdürülüyor.

Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Salih Eken çağrılan birçok futbolcu ile çalışmaları yaklaşık 10 gündür sürdürürken, takım oluşturmak için antremanların sürüdüğünü belirterek; “İmkanlarımız ölçüsünde özellikle hedefi olan, genç ve yetenekli sporculardan oluşan bir takım oluşturmak istiyoruz ve bu hedef doğrultusunda birçok futbolcu ile antremanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

2 Haftaya kadar bir takım iskeleti oluşturacağımıza inanıyorum ve ilk haftalardaki durumumuza göre de eksik yerler için transfer sezonu kapanmadan birkaç takviye ile bu sezon Ligde fazla sıkıntı yaşamadan bir takım kuracağımıza inanıyorum.

Takım yöneticilerimiz ellerinden geldiğince bizlere yardımcı oluyorlar, destek sağlanması halinde Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Karaman önemli bir Sanayi şehri, gerekli desteğin sağlanacağını düşünüyorum.” dedi.




karaman karaman haber kmü karaman belediyespor