Karaman Belediyespor oynadı, Kestelspor kazandı 2-0

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupasında dün Alanya Deplasmanında Kestelspor ile karşılaşan 3. Lig temsilcimiz Karaman Belediyespor rakibine oranla üstün oynadığı karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma bugün saat 13,30’da Alanya Milli Egemenlik Standında oynandı. Karşılaşmaya çok iyi başlayan ve ilk 25 dakikada rakibine bariz bir üstünlük kuran Karaman Belediyespor elde ettiği 2-3 gollük pozisyonu değerlendiremezken, 20. Dakikada gelişen Kestelspor atağında Muhammet Özdemir’in attığı golle karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi Kestelspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi bir oyunla başlayan Karaman Belediyespor’un bariz 2 penaltısı futbolcuların tüm itirazlarına rağmen maçın orta hakemi Serkan Gürbüz tarafından verilmedi.

İkinci yarıda neredeyse tek kale maç oynayan, ancak maçın hakeminin de kötü yönetimi ile 77. Dakikada Kestelspor’un geliştirdiği neredeyse ilk tehlikeli pozisyonda Talha Yünkuş’un attığı gol ile skor 2-0 oldu.

Bu dakikadan sonra Karaman Belediyespor'un atakları gol getirmedi ve karşılaşma ev sahibi Kestelspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona ererken Karaman Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmiş oldu.