Karaman Belediyespor Bu Haftasonu Sezonun Liderlik Maçına Çıkacak

TAKİP ET

BAL Lig 7. Grup temsilcimiz Karaman Belediyespor, ‘Veda Sezonu’ sloganı ile başladığı ve 1 puan fark ile grupta ilk yarıyı 2. Sırada bitirerek şampiyonluk için taraftarına umut verdi.

İlk yarının sona ermesi ile takımda eksikliği hissedilen 4-5 futbolcuyu da kadrosuna katan Karaman Belediyespor ikinci yarı için Antalya’da yaptığı 10 günlük kampı tamamlayarak Karaman’a döndü ve ikinci yarının ilk maçında Lider Kestelspor ile deplasmanda yapacağı maç için tesislerde çalışmalarını sürdürüyor.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olan 2. Yarının bu ilk maçı Karamanspor için çok önemli, zira alınacak bir mağlubiyet liderin 4 puan gerisine düşmek ve şampiyonluk umutlarını yıpratan bir durum ortaya koyar.

Bu noktada Karaman Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular bu maçın önemini bilerek takımı bu haftasonu deplasmandaki maça hazırlıyorlar.

Yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosu ile bu haftasonu Kestel’i kendi dahasında yenerek şampiyonluk için çok önemli bir fırsatı elde etmek isteyen Karaman Belediyespor hafta içinde de teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapacak.

Bu önemli maç için çok sayıda taraftarın da maça gitmek için hazırlık yaptığı, 4-5 otobüslük bir taraftarında bu deplasmanda takımlarını destekleyecekleri öğrenildi.