Karaman Belediyespor keyifli antrenman yaptı

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, BAL Ligi 7. Grup 21. haftasında kendi evinde Çal Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda, Teknik Direktör Nasuh Aköz ve kurmayları yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Yapılan antrenman koşu ile başladı. Ardından ısınma hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Pas, şut ve pres çalışması yapan Karaman temsilcisi antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Kırmızı-beyazlı futbolcuların antrenmandaki performansları beğeni topladı. Antrenmanda yoğun tempoda çalışan futbolculara zaman zaman Teknik Direktör Nasuh Aköz’ün taktikler verdiği görüldü. Antrenmanda takımın neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Antreman sonunda taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti.

Karaman Belediyespor, Denizli temsilcisi Çal Belediyespor ile 8 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Şampiyonluk yolundaki zorlu mücadeleye tüm Karaman halkı davet edildi.