Karaman Belediyespor Hendekspor İle Puanları Paylaştı 0-0

TAKİP ET

2. Yarı 36 Dakika 10 Kişi oynayan Karaman Belediyespor 3 gol pozisyonundan da yararlanamadı.

3. Lig 1. Grupta 6. Hafta maçında Karaman Belediyespor Hendekspor’u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında adeta bir orta saha alan mücadelesi şeklinde geçerken sadece konuk ekibin 41. Dakikada ceza sahası içerisinde tehlikeli atağını Karaman Belediyespor defansı topu uzaklaştırarak tehlikeyi atlattı ve karşılaşma karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi.

2. Yarıda Karaman Belediyespor daha etkili göründü ancak 54. Dakikada Karaman Belediyesporlu futbolcu Enes rakibine yaptığı faul ile 2. Sarı kart ve sonrasında kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Karaman Belediyespor 10 kişi kalmasına rağmen rakibine karşı daha iyi bir oyun ortaya koyarken, 67. Dakikada Abdullah’ın sert şutunu Hendekspor kalecisi zorda olsa engelledi.

88. Dakikada gelişen atakta da Hendekspor kalesi önünde Karaman Belediyespor’lu oyuncunun kafa vuruşu üstten az farkla auta çıktı.

91. Dakikada Karaman Belediyespor'un geliştirdiği atakta Abdullah ceza sahası önünde Hendeksporlu İlkay’ın müdahalesi ile İlkay direkt kırmızı kart ile oyundan atılırken, Ebrar’ın kullandığı bu faul atışı sol kale direğinin yanından az farkla auta çıktı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere bitti ve takımlar 1!er puanla sahadan ayrıldılar.

MAÇTAN DAKİKALAR:

1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

35' Hendekspor takımında Barış Güner hakem Mustafa Coşkun tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

55' Karaman Belediyespor için kötü haber! Hakem Mustafa Coşkun kırmızı kartını gösteriyor ve Selahattin Enes Kılıç oyundan ihraç ediliyor.

60' Karaman Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Arda Kürşat Kaya çıkıyor ve yerine Muhammed Yıldırım oyuna giriyor.

60' Karaman Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hami Baytar çıkıyor ve yerine Abdulllahi Telli oyuna giriyor.

64' Hendekspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yavuz Alemdar çıkıyor ve yerine İlkay İşler oyuna giriyor.

73' Hendekspor takımında oyuncu değişikliği; Haluk Türkeri oyundan çıkarken Emrah Turan oyuna giren isim.

79' Hendekspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Muhammet Burak Balcı çıkıyor ve yerine Yusuf Kaan Kara oyuna giriyor.

79' Karaman Belediyespor takımında oyuncu değişikliği; Burak Özsoy oyundan çıkarken Mehmet Emre Kurt oyuna giren isim.

90' karaman Belediyespor takımında oyuncu değişikliği; Kubilay Serbest oyundan çıkarken İsmail Hasan Bakkal oyuna giren isim.

90' Hendekspor takımında İlkay İşler kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve takımını eksik bırakıyor.

90+8' Maç 0-0 berabere tamamlandı.