Karaman Belediyespor'dan Vali Meral'e ziyaret

TAKİP ET

Karaman Vali Fahri Meral, yeni sezon öncesinde Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele veren Karaman Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. 

06 Ağustos 2019 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret öncesinde Başkan Yardımcısı Uysal tarafından Vali Meral’e çiçek takdim edildi. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Karaman Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Uysal, BAL Liginde ilimizi temsil eden ve üçüncü lige çıkma mücadelesi verecek olan takım hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Uysal, ziyaretin sonunda Vali Meral’e taraftar kartı hediye ederek takımın üçüncü lige çıkma mücadelesi yolunda destek istedi. 

Vali Fahri Meral ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Karaman’ın tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra sportif anlamda elde edeceği sonuçların ilin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Takımın bir üst lige çıkma yolunda vereceği mücadelede başarılar dileyen Vali Meral, lig mücadelesinin sporcu ruhuna yakışır, centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçecek bir yarış olması dileklerinde bulundu.