KARAMAN BELEDİYESPOR'DA TRANSFERE HIZ VERİLDİ

TAKİP ET

İç Transferde Kaleci Osman Boz, Hasan Saka, Samet Pirdal, Uğur Önal ile anlaşan Karaman Belediye Spor dış


 İç Transferde Kaleci Osman Boz, Hasan Saka, Samet Pirdal, Uğur Önal ile anlaşan Karaman Belediye Spor dış transferde kaleci Emrullah Afşin,  stoperler Yusuf Bulut ve Fatih Gökdemir ile anlaştı, bu mevkie iki stoperin daha kazandırılması bekleniyor. 
Defansif ön libero mevkii için Amatör Milli Takımın oyuncusu Gökhan Demircan, ve Konya Spor U21 Takımı Oyuncusu Oğulcan İnce ile anlaşıldı. Kanatlar için Kayseri Spor U21 takımından Ali Yılmaz ve Karabük Spor U21 Takımından İlhan Sezer Orhonsayın ile anlaşıldı. 
Forvet Muhammet Sak ise yeni sezonda Karaman Belediye Spor forması giyecek. Karaman Belediye Spor ’un kaleci, ön libero, orta saha kenar, forvet arkası ve forvet mevkilerine oyuncu arayışı devam ediyor.
Amatör Milli Takım ile İrlanda’da bulunan kaleci Gökhan Köksal ve Muzaffer Emre İlhan, Ali Karaağaç ile anlaşma sağlanamadı.  Kaptan Muzaffer Emre İlhan kulübünün de onayını alarak profesyonel oluyorlar. Ali Karaağaç ise yetişme bedeli çözdükten sonra serbest kalabilecek.  Her iki sporcunun da TFF Türkiye Spor Toto 3. Lig’de forma giyeceği öğrenildi.
Transfer komitesi futbolcu transferinde ince eleyip sık dokuyor, oyuncu istatistikleri tek tek incelenirken Teknik Direktör Nasuh Aköz ise oyuncuların çalıştıkları hocalar ile görüşerek oyuncular hakkında detaylı bilgi topluyor. Son aşamada gelişmeler Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar’ın onayına sunuluyor.
Kemal Kaynaş Stadı’nda ki tadilat nedeni ile geçen sezonun neredeyse bütün maçlarını dışarıda oynayan Karaman Belediye Spor yeni sahanın heyecanını yaşıyor. Kemal Kaynaş Stadında çim zemin değişti, tartan pist yeniden yapılıyor, çelik konstrüksiyondan 750 kişilik yeni tribün oluşturuluyor. Kemal Kaynaş Stadı’nda tadilatın 2015 Ağustos Ayı ortasında bitmesi bekleniyor. 
Uzun bir aradan sonra kendi sahasında taraftarının önüne çıkmaya hazırlanan Karaman Belediye Spor iddialı bir takım oluşturarak 3. Lig hedefini sonuna kadar zorlayacak.
FORMA RENKLERİ ESKİ HALİNE SARI/KIRMIZI RENKLERE DÖNÜYOR
    Bu arada Karaman Belediye Spor’un Forma renkleri de eski Karamanspor renkleri olan Sarı/Kırmızı renklere dönüyor.
    Kulübün yapacağı olağanüstü kongre ile forma rengi değişikliği yapılacağı öğrenildi.