Karaman Belediyespor'da hedef 3. lig

TAKİP ET

Karaman Belediyespor tesislerinde basın toplantısı düzenlendi

Karaman Belediyespor Yönetimi, kentte basın mensuplarıyla bir araya gelerek hedeflerini açıkladı.

Karaman Belediyespor tesislerinde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen yönetim, yaptığı çalışmaları anlattı.

Kulüp Başkanı Mustafa Karakaş yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerin ardından yönetimin değiştiğini söyledi.

Karaman Belediyespor'un bölgesel amatör ligde 8 yıldır oynayan bir takım olduğunu açıklayan Başkan Karakaş, "Karaman'ın geçmiş yıllardan özlemi olan 2. lig ve 3. lige tekrar çıkarmak adına yeni bir yönetim oluşturduk. Bu yönetim 23 kişilik bir yönetim. Karaman'ın tamamını kapsayan ve kucaklayan bir yönetim ile hedef koyarak amatör ligden bir üst lig olan 3. lige çıkma hedefi ile yola çıktık" dedi.

Transferler ve yönetimi buna göre yaptıklarını açıklayan Karakaş, "Bölgesel amatör liginin deneyimli hocalarından Ercan Kul hocamızı takımın başına getirdik. Bölgesinde ilk beşe giren takımların en iyi oyuncularını transfer ettik. Amacımız Karaman'daki sporu bir adım daha öne götürmek. Hedefimiz Karaman Belediyespor'u önce 3. lig ardından 2. lige çıkarmayı hedefliyoruz.

Türkiye kupasında kendimize bir hedef koymadık. Sadece takıma yeni katılan oyuncuların birbirine uyum sağlaması adına birkaç tur atlamaktı ancak olmadı. Yönetim olarak ciddi transferler yaptık. Kanuni olarak belediyenin kulübe ayırdığı bir bütçe var. Bu bütçede sadece biz yokuz. Diğer amatör branşlarda var. Onun için ayrılan bu bütçe yetmiyor. Biz yöneticilerde kulübe destek olunması noktasında değişik kampanyalar başlattık.

Bu kampanyaların içerisinde bayrak ve taraftar kartı oldu. Bundan sonraki başlatacağımız bağış kampanyası olacak. Buradan tüm şehrimize sesleniyorum. Başlatacağımız bu bağış kampanyasına kararınca destek olun" dedi.

Karakaş son olarak Karaman halkını Belediyespor’un bütün maçlarına davet ederek destek olmalarını istedi.

Kulüp yöneticilerinden Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal da bağış kampanyası düzenlediklerini belirterek Vakıf Bank'ta Karaman Belediyespor adına hesap açtıklarını ve takıma destek olmak isteyenleri bu hesaba para yatırarak destek olmalarını istedi.