KARAMAN BELEDİYESPOR ANTRENMANLARA DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

25 Temmuz 2018’de çalışmalarına başlayan Karaman Belediyespor 4 Ağustos’ta Atiker Konya Spor U19 takımı ile yapacağı ilk hazırlık maçı ve Ziraat Türkiye Kupası için antrenmanlara devam ediyor. Yeni sezon kadrosundan 8 oyuncu ve önceki yıllardan kadrosunda bulunan 4 oyuncu ile yeniden anlaşan Karaman Belediyespor, Karaman amatör liginden 3 oyuncuyu da kadrosuna dahil etti. Temsilcimizin kampa 30’a yakın oyuncunun gitmesi bekleniyor.

Antrenmanlara Karaman Belediyespor Tesisinde ve Kemal Kaynaş Stadyumunda devam eden Karaman Belediyespor, Karaman’daki çalışmalarını tamamladıktan sonra 09 Ağustos’ta kampa hareket edecek.

Temsilcimiz Kampın ardından Karaman’a dönerek 29 Ağustos 2018 tarihinde oynayacağı ilk resmî maçı olan Ziraat Türkiye Kupası maçı için hazırlık yapacak. Karaman Belediyespor’un kupada ki rakibi ilerleyen günlerde çekilecek olan kura ile belirlenecek. Maçın oynanacağı şehir ve statta kurada belli olacak. Temsilcimiz tur atlar ise 23 Eylül 2018’de başlayacak olan lige kadar kupada bir kaç maç daha yapabilecek.