Karaman Belediyespor 8 maçtır yenilmiyor

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, İç Sahada 1 Galibiyet 2 Beraberlik alırken, Deplasmanda 2 Galibiyet 3 Beraberlik elde etti.

3. Lig temsilcimiz Karaman Belediyespor bu sezan son 8 haftadır mağlup olmadan iyi bir grafik ortaya koydu.

Karaman Belediyespor en son 3 Aralık 2020’de sahasında oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Tokatspor maçından sonra oynadığı 8 maçta hiç mağlup olmadı.

En son önceki gün Grubun güçlü ekiplerinden Yomraspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Karaman Belediyespor, İç Sahada Tepecikspor’u 3-2 yendi.

Son 8 Haftada Karaman Belediyespor Sahasında 1 Galibiyet (Tepesikspor), 2 Beraberleik (Darıca 1-1ve Çengelköy 3-3) alırken, Deplasmanda oynadığı 5 Maçtan 2 Galibiyet (Yozgat 1-2, Ağrıspor 0-2), 3 Beraberlik (Nazilli 1-1, Tekirdağ 2-2, Yomra 1-1)  aldı.

PAZAR GÜNÜ LİDER FETHİYE İLE KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIZ

Karaman Belediyespor Teknik Dirökter Okan Kopan’ın göreve gelmesi ile yakaladığı başarılı grafikle spor kamuoyunda takdirle karşılanırken, Karaman Belediyespor’un özellikle maddi sorununun bir an önce çözülerek bu başarının daha da iyi hale getirilmesi bekleniyor.

Bu arada Pazar günü Grup Lideri Fethiyespor ile kendi sahamızda oynanacak önemli maç için de dün sabaha karşı Trabzon-Yomra’dan dönen takım bu önemli maç için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor ve Fethiyespor maçından mutlak galibiyet parolası ile çalışmalarını sürdürüyor.

karaman karaman haber karaman belediyespor maç futbol