Karaman Belediyesi Katlı Otoparkı İhaleye Çıktı BELEDİYENİN BİR ÖNEMLİ PROJESİ DAHA HAYAT BULUYOR

TAKİP ET

*Eski Buğday Pazarı Alanında (4 No'lu Sağlık Ocağı karşısı) Yaklaşık 9150 m2 inşaat alanı olan katlı otoparkın projelerine uygun olarak inşaat, mekanik ve elektrik işlerinin yapılması işi ihaleye çıktı. *Katlı Otopark'ın bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Karaman Belediyesi’nin önemli bir projesi daha hayat buluyor.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Seçim vaatlerinden bir olan Kapalı Katlı Otopark projesi ihaleye çıkartıldı.
Daha önce de ihaleye çıkartılan ancak pandemi sürecinde ortaya çıkan fiyat artışları nedeni ile ihalesi iptal olan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıktı.
Edindiğimiz bilgiye göre; Eski Buğday Pazarı 4 Nolu Sağlık Ocağı karşısı, Garanti Bankası aşağısındaki köşedeki alanda yaklaşık 9150 m2 inşaat alanı olan katlı otoparkın projelerine uygun olarak inşaat, mekanik ve elektrik işlerinin yapılması işi ihalesi 6 Nisan 2022 günü yapılacak ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı duyuruldu.
İhalenin tamamlanması sonrasında imzalanacak sözleşme akabinde 5 gün içerisinde ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılarak Katlı Otopark yapımına başlanacak ve inşaat 360 Takvim günü içerisinde tamamlanacak.
Modern bir şekilde yapılacak ve Şehir merkezine yapılacak olan Katlı Otoparkın merkezdeki Otopark sorununu büyük ölçüde çözmesi bekleniyor.