KARAMAN BELEDİYE SPOR BAL'DA KARAMAN'I TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEK

TAKİP ET

Karaman Belediye Spor, Karaman Amatör Ligi Şampiyonu Kızıldeniz Süleymanhacı Gençlik Sporu 8-0 yenerek Karaman'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkını yeniden kazandı.

Bölgesel Amatör Lige yükselme futbol maçında Karaman Belediyespor ile Süleyman Hacı

Karaman’da ilk kez Gece Maçı oynandı

 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Kemal Kaynaş Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayan maça, Karamanlı sporseverler ilgi gösterdi. BAL Ligi takımı Karaman Belediyespor, rakibi 1. Amatör Küme Şampiyonu Süleyman Hacı Gençlikspor'u ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 8-0 yenerek Karaman’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkını yeniden kazandı. Her iki kulübün de isteği üzerine maç akşam oynandı ve ilk kez Karaman’da bir gece maçı oynanmış oldu.

Karaman Belediye Spor Kulübü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sezon süresince takımımızı destekleyen Başta Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan, maddi ve manevi sorumlulukları göğüsleyen Kulüp Başkanımız Hacı Osman Ünüvar’a ve ekibine, Nasuh Aköz ve teknik heyetine, kulübemizde bizim ile aynı heyecanı yaşayan Dr. Ahmet Gönen’e, takım kaptanımız Güven Yılmaz ve futbolcularımıza, takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

Haber: Adem DEMİREL