KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EGE'DEN KARANFİLLİ ZİYARET

TAKİP ET

CHP Karaman İl Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde gazetemizi ziyaret etti. CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tanju Kuytan, CHP Karaman Belediye Meclis Üyesi Adayı Onur Irgat ile Paşa Evcen ve parti üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette gazetemizde çalışan muhabirlere karanfil verdi.

Ziyarette konuşan Karaman Belediye Başkan Adayı Ege, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gazetecilerin kamuoyunu  bilgilendirmek amacıyla doğru ve tarafsız bir şekilde hareket ederek fikirlerini özgürce paylaşmak için mücadele ettiğini söyleyen CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tanju Kuytan, “Tüm emekçi gazetecilerimizin zor şartlar altında çalıştığı bu günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak sadece bir gelenek haline getirilmesinden öte, bir kentin vicdanı, gözü, kulağı, dili olan kamu görevi yapan yerel medyanın abone, reklam gibi ekonomik desteklerle güçlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Gece gündüz demeden çalışan, mücadele eden tüm basın mensuplarımızın gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.