Karaman'a yeni park yapılacak

TAKİP ET

Türk Dünyası Kültür Parkı'nın bulunduğu alana yapılacak olan Macera Parkı ve Paintball Sahası İçin Karaman Belediyesi ihaleye çıktı.

Türk Dünyası Kültür Parkı’nın hemen yanına yapılması planlanan Macera Parkı’nda fizibilite çalışmaları tamamlandı. Karaman Belediyesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ile birlikte yürütülen projede teknik çalışmalar tamamlandı.

Karaman Belediyesi Macera Parkı ve Paintball Sahası İçin Mart ayı içerisinde ihaleye çıkacak.

Macera Parkı ve Paintball Sahası Montajlı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile  ihale,13.03.2020 tarihinde saat 10:30’daKaraman Belediyesi Kirişçi Mah. Atatürk Bulvarı No:79 Belediye Hizmet Binası 1. Kat İhale Salonunda yapılacak.

Macera Parkı’nda tarantula, halkalı mödüler tırmanma, tırmanma oyun grubu, modüler tırmanma, terazi salıncak, gölgelikli fırdöndü dönmedolap, halat salıncak oyun grubu, üçlü radyal dönmedolap, döner tambur, bisiklet dönmedolap, bambu step tırmanma, halat teleferik oyun elemanları, hayvan figürlü dönmedolap, araba zıpzıp, halat teleferik oyun elemanı kaykay pisti ve oturma alanlarının olacağı öğrenildi.