"Karaman 2023'de havaalanı ile tanışacak"

TAKİP ET

TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan bir dizi ziyaret ve seçim çalışmaları için Karaman'a geldi.

TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret ve miting yapmak için Karaman’a geldi. Elvan ilk olarak Ayrancı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan burada halka hitap ederek AK Parti Ayrancı Belediye Başkan Adayı Yavuz Candan’a destek istedi.

Elvan halka hitap ederek, “Ayrancımız 17 yıldır AK Parti hükümetleri döneminde her türlü yatırımı aldı. Ayrancı ilçemiz 50 yıl beklese bu hizmetleri alamazdı. Tabi bu sizlerinde verdiği destekle bunlar gerçekleşti. Ancak Ayrancımızın yerelde sorunları bitmedi. İlçemizin ilk olarak kapalı şebeke suyu sıkıntısı var ve biz bunu çözeceğiz. Ben söz veririm arkasında da dururum. 2020 yılında Ayrancı da kapalı sulama sistemini devreye sokacağız. TOKİ konutları istiyorsunuz onu da yapacağız. Karaman’da 380 konut yapıyoruz. Siz Yavuz Candan kardeşimize destek vereceksiniz bizde toplu konutu yapacağız. Seçime artık 9 günlük bir süreç kaldı. Her kesimden vatandaşlar Ayrancıyı seven her vatandaşımız ev ev dolaşıp ayrancıyı ayağa kaldırırız diyecek. Karaman merkez ak belediyecilikle tanıştı. Karaman’da neler yapıldığını gördünüz. İlçelerimiz ve beldelerimiz de ak belediyeciliği kabul etti ve destek verdi. Bu ilçelerimiz de şaha kalktı. Seçime kadar her bir kardeşimiz eve ev dolaşacak ve Yavuz kardeşimize destek isteyecek” dedi.

“Ayrancıya Uçak İnecek Yollar Yaptık”

TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan Ayrancı’ya yapılan yollara da değinerek, “Ayrancı Akdeniz’e geçmek için önemli bir yerdir. İlçemizin nüfusunu artıracağız ve tarım alanlarına dokunmadan burada yatırımlar yapacağız. Erdemli Ayrancı yolunu yapıyoruz. Düz arazilerde bile uçak iner çok güzel yol yapıyoruz. Ayrancı Ereğli yolunu nasıl yaptığımızı görüyorsunuz. Biz Ayrancı’ya uçak inecek yollar yaptık. 2023 yılında havaalanını da bitiriyoruz. Karaman’a gelen vatandaşlarımız artık bu ilçemizi de ziyaret edecekler. İşsizliği bitireceğiz. Ayrancı şahlanacak ve değerlenecek. Tabi ki bunlar sizin bize desteğinizle daha da artacaktır.” ifadelerine yer verdi.