KARAMAN, 16 HAFIZ DAHA KAZANDI

TAKİP ET

 KARAMAN İl Müftülüğü tarafından 19 Mart Pazartesi günü Karaman'da mezun olan hafızlar için dualar eşliğinde 'Hafızlık Merasimi' yapılacak.


KARAMAN, 16 HAFIZ DAHA KAZANDI
YENİ HAFIZLAR MERASİMLE BELGELERİNİ ALACAK
    KARAMAN İl Müftülüğü tarafından 19 Mart Pazartesi günü Karaman’da mezun olan hafızlar için dualar eşliğinde “Hafızlık Merasimi” yapılacak.
    Karaman Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursundan mezun olan 16 Hafız için 2018 yılı Merasim programı Lütfi Elvan ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.
    Kongre Merkezinde saat 11.00’de düzenlenecek olan programa, protokol üyelerinin de katılması beklenirken, Karaman İl Müftüsü Lütfi Ketenci, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, din görevlileri ve Kuran Kursu hocaları ve kursiyerlerin de ilgi göstermesi bekleniyor. 
    MEZUN OLAN HAFIZLAR
    Karaman Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursundan mezun olan 16 Hafız şu isimlerden oluşuyor. Şevket Hamidullah Aslan, Kadir Türkben, Yusuf Korkmaz, Resul Uslu, Seyit Musatfa Uysal, Hidayet Özdemir, Muhammet Furkan Altunbaş, Ahmet Saka Eken, Ali Han Ekmen, Serkan Azak, Numan Gür, Muhammet Sait Uslu, Seyit Mehmet Tekin, Ahmet Düzenli, Mücahit Emir, Muhammet İkbal Soyyiğitoğlu.