Kantincilerin Sorunları Masaya Yatırıldı

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri kantincilerinin sorunlarını iletmek üzere Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlunu ziyaret etti.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlunu ziyaret etti. Ziyarete Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Karaman Bakkallar Bayiler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Bayram Uysal, Karaman Kahveciler Büfeciler ve Kafeteryacılar Esnaf Odası Başkanı Fatih Elitok, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Halil İbrahim İncekara, kantinci esnaflarını temsilen Murat Balkaya ve Cemal Demircioğlu katıldı. Toplantıda Karaman bulunan İlkokul, Ortaokul ve Liselerde faaliyet gösteren kantinci esnaflarının sorunları görüşüldü.

Okul kantinlerinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt’unda katıldığı toplantıda; kantincilerin sıkıntı ve temennilerinin yer aldığı bir dosya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunuldu.