KAMU SEN'DEN ÇANAKKALE MESAJI

TAKİP ET

Türkiye Eğitim Sen; 'ÇANAKKALE GEÇİLSEYDİ; SIRA KÂBE'Yİ YIKMAYA GELECEKTİ'

Kamu Sen İl Başkanı Ziya Hotamışlı mesajında;

    “İnsanlığın yani İslam’ın ezeli düşmanı olan Emperyalist güçler, Çanakkale’ye doluştular. Niyetleri belli: Çanakkale’den başlayarak tüm Türk vatanını işgal, sömürü, yağma, yakma, yıkma… Türk milletini de katletmek,  esir ve köle yapmak.
    Balkan hezimetini yaşayan Türk milleti varını yoğunu ortaya koydu, canını dişine taktı. Çoluk-çocuk, gelin-kız, baba-oğul, genç-ihtiyar, öğrenci-hoca… Herkes cepheye koştu. Gâvur şimdi Çanakkale’de durdurulamazsa bir daha durdurulamazdı. Ebrehe ordusu gibi Kâbe’yi yıkmaya geleceklerdi. Türk milleti İslam dünyası için göğsünü siper etti.
    Türk milleti din, namus, hürriyet, insanlık aşkıyla yeniden dirildi..! İmkânsızı mümkün kıldı. İman, cesaret, fedakarlık ve adanmışlığın en büyük güç olduğunu bir daha ispatlandı…!
102 yıl önceki zafer bugün yeniden kutlu olsun.
    Çanakkale’yi geçemeyen emperyalizm, “Çanakkale’yi geçilmez” yapan o ruhu çökertmek için yeni şeytani planlarını devreye soktu. Milli kültürümüzü, birliğimizi, kardeşliğimizi, aile yapımızı, gençliğimizi ve bizi biz yapan tüm değerlerimizi itibarsızlaştırmaya, yozlaştırmaya, ayrıştırmaya yöneldi.
     Türk milletini teslim almadan; İslam dünyasını teslim alamayacağını çok iyi bilen Haçlı siyon emperyalizminin hedefi hiç değişmedi.
Türk milleti olarak daima O ruhla yaşamalıyız. Türkiye Kamu-Sen, Türk Eğitim-Sen Çanakkale ruhundan dönmeyenlerin ve dönmeyi de hiç mi hiç düşünmeyenlerin yolundadır. 
Çanakkale destanını yazan başta Atatürk, Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, Seyit Onbaşı, Ezineli Yahya… Olmak üzere 253 Bin şehidimizin ruhları şad olsun. 
Cephede ve cephe gerisinde savaşan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet, hürmet ve şükranla yâd ediyoruz. Büyük dava adamı Mehmet Akif ERSOY’un Safahat’ında : Şu Boğaz Harbi nedir? Var mı dünyada eşi? Diye başlayan o abidevi şiiri o günlerin aynasıdır! 
Allah ; Türk Milletini, İslam dünyasını korusun ve yüceltsin.”dedi.
Haber: Gönül ŞİRİN