KALKINMA BAKANI ELVAN; "MİLLETE HİZMET YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDECEK" 

TAKİP ET

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresine katıldı.

Elvan, Yunus Emre konferans salonunda düzenlenen kongrede, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini belirtti.
“Bizim aşkımız bir davamız bir” diyen Elvan, “Bizim aşkımız bir davamız bir. Bizim sevdamız bir ülkümüz bir. Bizim reisimiz bir yoldaşımız bir. Türkiye’nin önüne engeller çıkartılmak isteniyor. Engel üstüne engel koyuyorlar. Bunları biz 2002 yılından beri yaşıyoruz, yaşadık. Belki bundan sonraki süreçte de yaşayacağız. Neler neler yaptılar. Muhtıralar mı darbe girişimleri mi parti kapatma kararları mı o yöndeki girişimleri mi neler neler karşılaştık. Bunların her birini sizlerle birlikte aştık.” dedi.
Elvan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugünde bazı sıkıntılar yaşayabiliriz ama bizim ülkemiz güçlü bir ülke. Milletimizin o güçlü iradesi ve kararlı olduğu müddetçe biz büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz. En ufak bir kaygınız olmasın. Yeter ki Önderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olun. Çünkü biz insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden hareket ediyoruz. Her şey insan için her şey Türkiye için. 
Bugüne kadar yaptığımız her yatırım gerçekleştirdiğimiz her proje milletimizin ihtiyacını karşılamak yolunu açmak daha da önemlisi gönül yollarını aşmak ve açık tutmak içindir. Millete hizmet yolculuğumuz devam edecek. Bu yolculuk milletimizin iradesiyle Türkiye’yi dünyada her alanda ilk sıralara taşıyana kadar devam edecek.”
Bugüne kadar önlerine çıkan çetelerden hiç korkmadıklarını aktaran Elvan, “Biz yoldaş olarak milletimizi gördüğümüz için milletimizle omuz omuza yürüdüğümüz için bu güzel işler oluyor ve olmaya da devam edecek. Bugüne kadar yolumuza çıkan çetelerden asla korkumuz olmadı. Tehditlerden korkumuz olmadı” ifadelerini kullandı.
Elvan, “15 Temmuz’da işgalcilere karşı FETÖ’cü darbece hainlere karşı millet olarak destan yazdık. Millet iradesini hiçe sayıp Türkiye’yi işgal planı yapanların tuzaklarını boyunlarına geçirdiniz. Bu millet büyük bir millettir. Bu millet istiklaline aşık bir millettir. Bu millet Allah’ın izni ile geleceğine gölge düşürmedi, düşürmeyecektir.” diye konuştu.