Kağnıcı: "Karaman Belediyespor'a 3.ligde başarılar diliyorum"

TAKİP ET

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Karaman Belediyespor’un 3. Lige çıkmasıyla ilgili açıklamada bulundu. 

Kağnıcı, “2007 yılından bu güne profesyonel bir futbol takımı bulunmayan Türkçe’nin başkenti, elma diyarı, sanayi şehri, tahıl ambarı Anadolu’nun şirin şehri Karaman’ımız uzun bir aradan sonra Karaman Belediyespor’umuzun 3.lige çıkmasıyla büyük bir sevinç ve çifte bayram yaşamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu büyük bir haksızlıktan son anda gereken çalışmalar yapılarak vazgeçerek binlerce futbol severi, onlarca şehiri aldıkları kararla mutlu etmişlerdir. Emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyorum. Bir şehrin tanıtımı için çok önemlidir futbol. Ülkemizde bir çok şehir futbol takımları ile özdeşleşmiş ve şehrin tanıtımını bu şekilde yapmaktadır, kaldı ki bazı ilçe takımları süper ligde yer alarak ilçelerinin adını Türkiye’ye ve Avrupa’ya duyurmaktalar. En son bu sezon gördük ki bir ilçe takımı olan Aytemiz Alanyaspor Türkiye Ziraat Kupasında final oynadı. Daha önce Akhisarspor kupayı kaldırdı bu örnekleri çoğaltmamız mümkün bu sebeple tüm Karaman halkı hep birlikte 3.ligde mücadele edecek olan Karaman Belediyespor futbol takımımıza sahip çıkmalıyız. 

Spor, siyasetin üzerinde olmalıdır ancak maalesef ülkemizde spora siyaset karışmaktadır. Bizler her zaman ülkeye örnek olan Yunus Emre’nin torunları olarak yine bir örneği gösterelim ve sporun siyaset üstü olduğunu gösterelim. Karaman halkı olarak siyasileriyle, sanayicisiyle, esnafıyla, memuruyla, işçisiyle, taraftarıyla birleşip Karaman Belediyespor’umuzun bir üst ligi hedefleyen bir takım olması için çalışalım. Bal Liginde de temsilcimiz olacak bu takım hangi takımımızsa ona da destek olalım daha çok profesyonel liglerde kulüplerimizin olmasını sağlayıp, şehrimizin il olduğunu Dünya’ya gösterelim. Sadece futbol değil bütün spor branşlarında başarılı kulüplere sahip bir şehir olmamız çok önemlidir. Unutmayalım ki her şey birlikte güzel. Ümit ediyorum ki Karaman Belediyespor’umuz üst liglere çıkacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak spor kurullarımız bulunmakta ve en başından itibaren başta amatör spor kulüpleri olmak üzere ülkemizde ki sporun gelişimi adına ciddi çalışmalar yapmaktayız. Bal liginde haksızlığa uğrayan bütün kulüplerimiz için haksızlıkların karşısında duran bir siyasi parti olarak federasyona endişelerimizi ve önerilerimizi sunmuştuk. 3.Lig Karaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Karaman Belediyespor camiamızı, başkanımızı, yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyor, 3.ligde başarılar diliyorum” dedi.