Kadir Gecesi Mesajları

TAKİP ET

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 17 Nisan Pazartesi günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “On bir ayın sultanı Ramazan ayının en özel gecelerinden, 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu bildirilen, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı mübarek bir gecedir. Bu gecenin; huzur ve güzelliklere vesile olması temennisiyle; şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, başta Karamanlı vatandaşlarımız olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

BAŞKANLAR´DAN KADİR GECESİ MESAJI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı  M. Gökhan Alkan  Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;
“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız.  Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Bu gece, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.  Bu gece, hepimizin rahmete berekete, bağışlanmaya ve olgunluğa ulaşabilmesi için çok önemli bir fırsattır.
Günümüzde fazlasıyla görülen her türlü dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine aramızda sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşliğin hâkim olması için çalışmalıyız. Huzur ve mutluluğun kaybolduğu, tartışma ve gerginliklerin zaman zaman en üst seviyelere yükseldiği böyle bir dönemde bizi biz yapan manevi değerlerimizi güçlendirmemiz gerekmektedir.
Bu vesileyle; bu kutsal günlerin insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan Bayramına ülkemizin ve tüm Müslüman camiasının barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimizle Kadir Gecenizi en içten duygularla kutlar; Tüm insanlık alemine barış sevgi ve huzur getirmesini temenni ederiz” dediler.

KARAMAN TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM ÇAVAŞ VE MECLİS BAŞKANI YÜCEL YAMAN
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Yücel Yaman Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar mesajlarında;
Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin Ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz.
Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı, dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan Müslümanların bir an evvel barış ve huzura kavuşmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz’’ ifadesini kullandılar.


ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU’NUN KADİR GECESİ MESAJI
Gönüllerimizi ihya eden birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz mübarek Ramazan Ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerde Yüce Rabbimizin “Bin aydan daha hayırlıdır” diye Kur’an-ı Kerim ile müjdelediği Kadir Gecesine erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Pek çok hikmet ve bereketi içinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile de taçlanmaktadır. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, dargınlıkların bir kenara bırakılarak, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olarak görmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
 

karaman karaman haber kadir gecesi kadir gecesi mesajları