Kadınlar Hentbol 1. Lig B grubunda Aksaray Belediye Liderliğini Korudu

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda 7. Hafta maçları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligdeki temsilcimiz Minik Atılım Spor Kulübü haftayı bay olarak geçti.

Ligde namağlup unvanla lider olan Aksaray Belediye 7. Haftada Bolu Belediyesi’ni sahasında konuk etti. Karşılaşmayı 36-20 kazanan Aksaray averajla liderliğini sürdürdü.

Aksaray Belediyesi’nin en yakın takipçisi Polatlı Belediyesi ise deplasmanda İzmir Gençlik Hiz. ve GSK ile karşılaştı. Ankara ekibi sahadan 34-27 galip ayrılarak namağlup unvanını bu haftada sürdürerek liderle aynı puana ulaştı.

Zirvenin ortaklarından Bursa Büyükşehir Belediyesi ise deplasmanda Konyaaltı Belediyesi ile karşılaşırken sahadan 37-23’lük galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

Kadınlar 1.Ligi, B grubu, 7.hafta maçında Eskişehir’de karşılaşan Eskişehir Hentbol ile Cent Koleji sahadan 22-22 beraberlikle ayrılarak birer puana razı oldular.

Antalya Gazi GSK ise ligdeki kötü gidişatını bu hafta da sürdürerek Göktürk GSK’ya 17-32 mağlup oldu. Antalya Gazi GSK’nın ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

Kadınlar 1. Ligi B grubunun 8. Haftasında temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü kendi saha ve seyircisi önünde 3 Aralık Cumartesi günü oynayacağı Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.