Jandarma Teşkilatından Vali Işık'a Ziyaret

TAKİP ET

Ülkemizin gözbebeği ve kanun ordusu Jandarma Teşkilatının 182. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve beraberindeki jandarma personeli Vali Mehmet Alpaslan Işık'ı makamında ziyaret etti.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür ederek jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü çerçevesinde düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 182. Yıl dönümünü kutlayan Vali Işık, güvenliğimizin teminatı olan Jandarmanın vatan savunmasında, ülkemizin ve milletimizin birliği ve bütünlüğü noktasında görev ve sorumluluklarını üstün hizmet anlayışıyla yerine getirdiğini belirterek vatan sevgisi, eğitimli personeli, modern donanımı, disiplin ve hareket kabiliyeti ile geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanan teşkilatın milletimizin gönlünde ayrı bir yer tuttuğunu ifade etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, “Köklü bir geçmişe sahip olan jandarma teşkilatımızın yurdumuzun her karış toprağında halkımızın huzur ve güvenliğinin tesis edilmesinde gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edindiğini belirterek vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İlimizin huzur ve güvenin sağlanmasında gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve jandarma personeline teşekkür eden Vali Işık, vatan topraklarının yılmaz koruyucuları olan jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek tüm jandarma teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen ziyaretin sonunda İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin günün anısına Vali Mehmet Alpaslan Işık’a plaket takdim etti.




karaman jandarma teşkilatı 182 yaşında vali mehmet alpaslan ışık