İYİ Partili Bal: "Savaş varmış gibi seçime gidiyoruz"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, "Sanki ülkede savaş varmış gibi savaş çığlıkları yapıla yapıla bir yerel seçime gidiyoruz"

Seçim çalışmaları kapsamında Karaman’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal bir otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bal, “Sanki ülkede savaş varmış gibi savaş çığlıkları yapıla yapıla bir yerel seçime gidiyoruz. Halbuki biz bu seçimde yerel yöneticilerimizi, belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Yani ilimize ilçemize köyümüze en iyi hizmet verecek olan, projeleri olan insanları seçeceğiz. Biz insan odaklı bir belediye anlayışıyla geliyoruz. Belediyecilik anlayışımızda inşallah kendi ekonomisini yöneten bir Karaman’ı hayal ediyoruz. Şimdi her yere gidiyoruz. Bakıyoruz ki meydanlarda belediye başkan adaylarının resimlerinden çok Cumhurbaşkanımızın resimleri var. Bu bir yerel seçim mi, Cumhurbaşkanlığı seçimimi? Merak ediyorum.”

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi’de eleştiren Bal, ” Beka diyorlar ya beka. Beka, bir milletin ve devletin varlığının devamı demektir. Sorun var diyorlar bekada. Hani birde kanka’sı var ya. MHP’nin Genel başkanı kankam diyor. 5 kere felan görüştük ama çabuk kanka olduk diyor. Keşke sayın Bahçeli milletiyle kanka olsaydı. Ülkücü camiayla kanka olmayı bilebilseydi. Şunu söylemek istiyorim. Kanka olmuşlar ve bekadan bahsediyorlar. Beka sorunu varsa bu ülkeyi 16 yıldır iyi parti yönetmedi. CHP de yönetmedi. Kim yönetti. AK Parti ve son zamanlarda da küçük ortağı.” dedi.

Toplantıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Özarslan,  Genel İdare Kurulu Üyesi Ekonomi Başkan Yardımcısı Cem Oda, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Özlük, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kadriye Ünler, Merkez Danışma Kurulu Üyesi Tuncay Tekay , İYİ Parti Karaman İl Başkanı Kenan Arı, Merkez İlçe Başkanı Aydın Ünlüsoy, Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, ve teşkilat mensupları katıldı.